omakirja2

Oletko haaveillut julkaisevasi kirjan, joka pääsee kaikkien isoimpien kirjakauppojen myyntilistoille, kansainväliseen myyntiin ja kirjastojen tilauslistalle? 


Oletko haaveillut kokoavasi suvun reseptit kirjaksi, jota jakaa joululahjaksi? 


Oletko suunnitellut tekeväsi lapselle oman kirjan, vaikka juuri hänestä itsestään? 


Haluaisitko koota pöytälaatikossa pyörivät runot kirjaksi? 


Suunnitteletko kerta toisensa jälkeen toteuttavasi valokuvakirjan, mutta aika tai osaaminen ei riitä? 


Nyt ei tarvitse unelmoida enää - me teemme näistä kanssasi totta! 

Oikoluku

Omille virheille tulee herkästi sokeaksi. Me oikoluemme tekstisi ripeästi. Voit valita suppeamman oikolukupaketin, jossa keskitymme kirjoitusvirheisiin, oikeinkirjoitukseen ja lauserakenteisiin tai sitten laajemman palautepaketin, jossa oikeinkirjoituksen lisäksi annamme palautetta miten tekstiä olisi mahdollista kehittää. Hinta määräytyy tekstin laajuuden ja palautteen tarkkuuden perusteella. Pyydä tarjous info@pinkumi.net. 


Taittopalvelu

Teemme tekstistäsi yhteistyössä kanssasi painovalmiin pdf-tiedoston. Suunnittelemme ja toteutamme mieleisesi kansitiedoston. Pyydä tarjous info@pinkumi.net. 


Markkinointipaketti

Autamme markkinoinnissa ja opastamme esim. somemainosten tekemisessä. Hoidamme kirjan esittelyn kirjastoille. Ota yhteyttä niin mietitään miten voisimme auttaa juuri sinua info@pinkumi.net. 


Valmis kirja-paketti

Halutessasi toteutamme kirjasi tekstistä aina kirjakauppojen myyntilistoille asti. Tai haluamasi määrän kirjojasi kotiovelle asti. Paketti räätälöidään juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Hinta määräytyy tekstin laajuuden, kuvien määrän ja haluamasi lisäpalvelujen mukaan. Laita viestiä info@pinkumi.net. ja mietitään mikä olisi se juuri sinun juttusi.storytelling-4203628_1920

Eikö tekstisi ole vielä niin pitkällä?

Liity sähköpostilistallemme ja saat vinkkejä kirjoittamiseen.